Haber Detayı
28 Mayıs 2015 - Perşembe 10:38 Bu haber 6604 kez okundu
 
Beyşehir’de El Emekleri Görücüye Çıktı
BEYŞEHİR - Beyşehir’de Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu tarafından eğitim yılı içerisinde açılan kursların sona ermesinin ardından kursiyerlerin el emeği, göz nuru dökerek ortaya çıkardığı eserler, yıl sonu karma sergisinde görücüye çıkarıldı.
Eğitim-Kültür Haberi
Beyşehir’de El Emekleri Görücüye Çıktı

BEYŞEHİR - Beyşehir Kubadabad Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Spor Salonu’nda  düzenlenen sergi açılış törenine Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Beyşehir Belediye Başkan Yadımcısı Halim Gümüşel, İlçe Emniyet Müdürü Serdar Şahin, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Yalçın, Beyşehir HEM Müdürü Süleyman Siper, kurum amirleri, eğitimciler, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.
        Serginin açılışında kürsüye gelen HEM Müdürü Süleyman Siper, “Tabii ki bizim gerçek yüzümüz bu sergi değil, takdir edersiniz ki, burada sergileyemediğimiz kursları da hayata geçirdik. Bu yıl kurum olarak eğitim döneminde toplamda mesleki ve sosyal kültürel kurslar da dahil olmak üzere 300’ü aşkın kurs açmışız,  toplam 6 bini aşkın insana da eğitim vermişiz. HEM bünyesinde faaliyet gösteren KOMEK’i de buna eklediğimizde, yaklaşık ilçemizde 7 bin insana sertifika vermiş bulunuyoruz.”dedi.
        Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük de, Halk Eğitim kurslarının Cumhuriyetin kuruluşundan bu yana devam ettiğine dikkati çektiği konuşmasında, “Bitti mi, bitmedi, devam ediyor. O gün başka ihtiyaçlar vardı, bugün başka tür ihtiyaçlar var. Sanayinin, teknolojinin, kültürel gelişimin ortaya çıkıp yeni alanların keşfedilmesiyle eğitim ordusunun ülkenin en kılcal damarlarına ve ruhlara hitap etmeye  devam ettiğini bu kurslar sayesinde görüyoruz. Hayırlı uğurlu olsun”dedi.
         Konuşmaların ardından kurdela kesilerek serginin açılışı gerçekleştirildi. İlçe protokolü ve katılımcılar daha sonra sergiyi gezerek, ilgililerden sergilenen eserler hakkında bilgiler aldı. 

Kaynak: Editör:
Etiketler: BEYŞEHİR, , Beyşehir’de, Halk, Eğitim, Merkezi, Akşam, Sanat, Okulu, tarafından,
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
Beyşehir’de El Emekleri Görücüye Çıktı
Beyşehir’de El Emekleri Görücüye Çıktı
Beyşehir’de El Emekleri Görücüye Çıktı
Beyşehir’de El Emekleri Görücüye Çıktı
Yorumlar
Haber Yazılımı